Tria la teva especialitat per fer la residència

Jornada de Portes Obertes 2024

Consulta tota la informació disponible sobre la jornada de portes obertes 2024.

 

Tria Germans Trias

L'Hospital Germans Trias disposa de 45 especialitats i 94 places acreditades per fer la residència i que actualment compta amb 316 residents al centre.

 

Un cop hagueu escollit i obtingut la plaça al ministeri per cursar l'especialitat al Germans Trias, cal que contacteu amb la secretaria de la Comissió de Docència de l'Hospital:

 

Trobareu la secretaria de Docència a l'Hospital Modular Espina 1.C. (accedint per l'entrada de l'edifici maternoinfantil). Dilluns - divendres de 8 a 16 h.

 

Durant aquests dies, també podreu endinsar-vos en cadascun dels serveis assistencials que formen l'hospital i conèixer de la mà dels seus residents actuals els espais on treballareu, les rutines que seguireu i, en general, el vostre dia a dia com a futurs residents del Germans Trias, a través d'un seguit de vídeos que anirem penjant a Youtube, Twitter i Instagram. 

 

Què opinen els nostres residents del Germans Trias?

Segons l’enquesta de satisfacció que van omplir els residents l’any passat, aquests van valorar, molt especialment, determinats aspectes, com ara el procés global de la docència, d’adquisició de competències professionals, les facilitats per a assistir a cursos i a congressos i per a fer recerca. També van destacar la supervisió de presència física durant les rotacions i la valoració dels caps de serveis.