Anestesiologia i Reanimació

Codi servei:

Recerca:

El servei  lidera, participa o col·labora en nombrosos estudis multicèntrics sobre anestesiologia, tant en l'àmbit nacional com internacional. En són alguns exemples els estudis ARISCAT, ANESCAT, ANESCARDIOCAT, EuSOS, PERISCOPE, OBTAIN, ETPOS, PROBESE, LAS VEGAS o POPULAR, entre d'altres.

També, actualment s'hi estan duent a terme diverses tesis doctorals en els àmbits següents: anestèsia i cirurgia cardíaca, residents i burnout, anestèsia i canvis immunològics en el pacient oncològic, dolor, etc.

Presentació:

 

El Servei d'Anestesiologia i Reanimació de l'Hospital Germans Trias i Pujol, com a centre de referència i d'alta tecnologia, ofereix una atenció sanitària integral i d'alta qualitat als ciutadans de l'entorn i realitza activitats d'investigació i de docència pioneres, orientades a la millora de la pràctica clínica dins de l'àmbit anestesiològic.

Vol ser un servei de referència en l'atenció sanitària anestesiològica integral a les persones, en la investigació i en la docència, amb el compromís dels seus professionals i el reconeixement de la societat.

El comportament dels professionals anestesiòlegs que treballen a l'Hospital ha de regir-se per uns valors compartits coherents amb la missió del Servei i complementaris a la visió i els valors ètics de l'Institut Català de la salut i del Departament de Salut. Aquests valors estan implícits en la nova marca de l'Hospital.

En aquest sentit és un servei obert a la societat, proper als ciutadans, expert en el coneixement, compromès amb les persones i sostenible en la gestió dels seus recursos i de l'entorn.

 

 

 

Tipus Servei: 5

Correu: anestesiologia.germanstrias@gencat.cat

Docència:

Docència pregraduada

El servei imparteix classes al Grau de Medicina de la UAB al Campus Can Ruti.

 

Docència postgraduada

Una quinzena de metges residents fan la seva especialització al servei.

 

Residents 2022

Consulteu la Guia docent.

 

Formació continuada

A banda de les sessions setmanals del servei, Anestesiologia i Reanimació organitza diversos cursos de formació continuada.