JoaActuo Can Ruti

L’epidèmia de la Covid-19 ha desencadenat un allau de solidaritat de la societat catalana amb el sistema sanitari, una reacció tan massiva que l’Hospital es va sumar a la campanya de la Generalitat #JoActuo per poder canalitzar tota aquesta energia.


Tres mesos després, ja fora de l’estat d’alarma i amb el descens significatiu de casos convertint l’epidèmia en residual, l’Hospital ha registrat 1642 mostres de solidaritat, on destaquen les més 1.000 cartes i dibuixos d’agraïment dirigides tant a pacients com a professionals i al voltant de 250 donacions a través d’aquest canal. A més, diferents professionals, tant de l’àmbit sanitari com administratiu van fer servir la campanya per oferir-se tant per treballar com per fer accions de voluntariat.
 

Des de l’Hospital no podem fer més que agrair amb la mateixa passió totes i cada una de les mostres de solidaritat rebudes. Moltes gràcies i confiem no haver de tornar a engegar cap campanya d’aquestes característiques.

 

En aquest enllaç podeu veure un vídeo d'agraïment a totes les persones, entitats i empreses que, de manera altruista, ens han ajudat a tirar endavant la lluita contra el coronavirus.