Laia Gifre Sala

 

 

 

Metgessa especialista del Servei de Reumatologia de l'Hospital Germans Trias.

 

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Barcelona el 2005. Especialista en Reumatologia a l’Hospital Clínic de Barcelona el 2010. Màster d’Investigació en Ciències Mèdiques per la Universitat de Barcelona el 2010. Doctora en Medicina per la Universitat de Barcelona el Novembre 2015 amb la tesi “Fisiopatología de la pérdida de masa ósea en pacientes con lesión medular. Papel de los antagonistas de la vía Wnt (esclerostina y Dkk-1) y factores de riesgo relacionados con el desarrollo de osteoporosis y fracturas en estos pacientes” amb qualificació excel·lent Cum Laude. Ha estat metge especialista de la Unitat de Metabolisme Ossi de l’Hospital Clínic de Barcelona i des del 2016 és adjunta de Reumatologia de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

 

Té varies publicacions en revistes indexades i comunicacions en congressos nacionals i internacionals. També ha rebut beques i premis d’investigació de diferents societats científiques. Actualment forma part de grups de treball sobre metabolisme ossi i és membre de diverses societats mèdiques relacionades amb l’especialitat.

 

Les seves principals àrees d’interès són la patologia metabòlica òssia, tant l’osteoporosi, especialment per causes secundaries, com la malaltia òssia de Paget, l’osteomalàcia, la hipofosfatàsia, la displàsia fibrosa o l’osteogènesi imperfecta. També té experiència en el diagnòstic i control de malalties articulars inflamatòries, i en el tractament amb fàrmacs biològics.