Tinc una visita o prova

 

 

Primeres visites o proves diagnòstiques

Si teniu una primera visita amb un especialista de Germans Trias, o una prova diagnòstica programada, és perquè un professional ho ha indicat. És a dir, no podeu demanar-ho per iniciativa pròpia. La indicació pot venir de:

 

  • El metge de família: la visita o prova es programa majoritàriament des del CAP o consultori, i llavors des d'allà us avisaran del dia i hora. En algunes ocasions es demana a l'hospital que la programi. En aquest segon cas, des de Germans Trias rebreu la notificació del dia i l'hora per telèfon o per correu.
  • El Servei d'Urgències: després d'una atenció urgent a l'hospital, és possible que us programem una visita o una prova. Us notificarem el dia i hora per telèfon o per correu.
  • L'àrea d'Hospitalització: per fer-vos seguiment, en el moment de l'alta hospitalària us concertarem una visita a consultes o una prova diagnòstica.
  • Un professional d'un servei de l'hospital: que recomana que us visiti un especialista d'un servei diferent o que us feu una prova.
  • Un professional d'un altre centre de menys complexitat.

 

Un cop programada la visita o prova, uns dies abans de la cita, rebreu un recordatori per sms amb la data, l'hora i el centre on us heu de presentar, així com un codi QR que us dirigirà a un espai web amb informació sobre la campanya impulsada per l'hospital, 'Salut sense dubtes. Fes sempre 3 preguntes', amb què us animem als pacients, així com als vostres familiars, a traslladar tres preguntes concretes (què tinc, què he de fer i per què ho he de fer) als professionals de la salut que us estan atenent, per tal que pugueu comprendre millor la vostra salut i saber què podeu fer per millorar-la o mantenir-la. En quant a l'sms, no cal que hi respongueu. Només, si teniu algun dubte, truqueu al telèfon que us indica el missatge.

 

 

Pel que fa al lloc de la visita o de la prova, pot ser l'hospital però també pot ser un dels tres centres on visiten els especialistes de Germans Trias:

 

Visites successives

Si cal que torneu a visitar-vos, el professional mèdic farà la sol·licitud i podreu dirigir-vos al mostrador més proper per programar la visita següent. Si és a llarg termini, rebreu l'avís de citació més endavant.

 

Anul·lar la visita

En cas que no pugueu acudir a una visita o prova programada i hagueu de demanar una nova data i hora, us recomanem que ho feu per correu electrònic a l'adreça visitescex.germanstrias@gencat.cat.

També, de dilluns a divendres entre les 8 i les 15 h, pot trucar al 93 497 88 20.

Tingueu en compte que, en cas que no aviseu de la necessitat de reprogramar la visita o la prova, i no hi assistiu, aquesta quedarà anul·lada.

 

Dia de la visita o de la prova

El dia de la visita o de la prova, cal que porteu:

  • Document d'identitat o passaport
  • Targeta Sanitària Individual
  • El full de citació
  • Tota la documentació que us hagi indicat el vostre professional

 

En arribar a l’Hospital, a les entrades de l’edifici general i del matern-infantil, haureu de passar un control per accedir a les instal·lacions del centre.

Si teniu una visita programada en algun dels serveis de consultes externes o gabinets, haureu de passar la Targeta Sanitària Individual (TSI) pel lector de les pantalles que trobareu als vestíbuls. Un cop passada la targeta, la pantalla us indicarà on us heu de dirigir, i alhora els professionals que us han d'atendre ja tindran constància que heu arribat.
Només es permetrà l’accés 15 minuts abans de la cita concertada.

 

Si la pantalla us indiqués que no teniu visita, o si teniu qualsevol dubte, passeu pel taulell d'informació.

En el cas que no disposeu de la Targeta Sanitària Individual (TSI), haureu d’ensenyar el vostre document identificatiu (document d’identitat o passaport), el full de citació

Espereu, doncs, a la sala d'espera fins que arribi el vostre torn.

A la sala d'espera, seguiu les recomanacions que hi ha penjades, entre les quals posar el telèfon mòbil en silenci.

Us recordem que en cas de visita a les consultes, o prova diagnòstica programada haureu d’assistir sols, sense acompanyant. Excepcionalment els menors d’edat i persones que ho necessitin podran venir acompanyades d’una sola persona.