Salut sense dubtes. Fes sempre 3 preguntes

 

 

'Salut sense dubtes. Fes sempre 3 preguntes' és una iniciativa impulsada per l'hospital, juntament amb la Unitat de Qualitat del centre, amb què us animem als pacients, així com als vostres familiars, a traslladar tres preguntes concretes als professionals de la salut que us estan atenent, per tal que pugueu comprendre millor la vostra salut i saber què podeu fer per millorar-la o mantenir-la.

A través de les qüestions

  • què tinc,
  • què he de fer i
  • per què ho he de fer,

s'aprofitarà al màxim la visita que tingueu programada, ja que tindreu temps per abordar altres qüestions que realment aporten valor a la cita. L'objectiu és que, gràcies a aquestes preguntes curtes i senzilles de recordar, sortiu de la consulta amb informació valuosa, ordenada i imprescindible per entrendre el vostre procés i seguir el tractament.

 

 

Aquesta campanya esdevé una eina per a millorar la comunicació entre els professionals i els usuaris, familiars o cuidadors. Trobareu els cartells de la campanya i els fulls volants per omplir amb les preguntes que desitgeu fer, a diferents sales d'espera de l'hospital.

 

 

També podeu descarregar el full volant al següent enllaç i portar preparades les qüestions de casa.